Käthe, jag berättar om hur livet kan vara bakom stängda dörrar. Ni får höra om psykisk sjukdom, missbruk och sexuella övergrepp. Jag blandar min uppväxt med de berättelser jag fått till sig från alla de barn jag träffat i mitt långa yrkesliv. När livet blev svårt och arbetet allt för tungt föll jag baklänges, ner i en djup utmattningsdepression. Som KBT-terapeut fick jag finna vägen genom mig själv, öppna stängda dörrar och berätta det som inte fick sägas.

Jag bjuder på min livshistoria, knyter band till de samtal jag får till mig i arbetet med barn och ungdomar. Jag berättar med ett ödmjukt hjärta, stor kärlek, värme och humor. Dessutom kommer ett svar på frågan jag fick för ca 20 år sedan av en granne på min barndoms gata: Jag har alltid undrat – vad kunde vi göra?

 

Du får kunskap om och blir guidad genom övningar i mindfulness, meditation, självmedkänsla och medveten andning. Du får möjlighet att pröva djup avslappning genom självhypnos. Du lär dig metoder som forskningen visat är bra för att möjliggöra en inre återhämtning och för att hantera svåra tankar och känslor.

Du kommer att gå därifrån med en ny känsla av inre lugn och större känsla av välbefinnande och lycka.

Övningarna vi gör och de insikter du upplever kan du direkt använda dig av i din vardag för ett mer medvetet liv.

Hör av dig!

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev så missar du aldrig när en ny text kommer upp på min sida!

Genom att prenumerera godkänner du att jag sparar din e-postadress för kommande utskick.